Nieuwsarchief - oudere berichten

Videoclip Give Me A Reason online
30 januari 2019

Een maand geleden kwam onze nieuwe single Give Me A Reason uit. Van videomateriaal van liveshows en uit de studio hebben we een bijbehorende videoclip gemaakt. Check 'm op YouTube:


Give Me A Reason op Spotify, iTunes, Deezer
20 januari 2019

Onze nieuwe single Give Me A Reason is nu ook beschikbaar op alle gangbare online streamingsdiensten, zoals Spotify, iTunes, Deezer, GooglePlay en YouTube Music. Kies hieronder je favoriete stream!

Spotify
Apple iTunes
Deezer
YouTube Music
YouTube
GooglePlay
Amazon
Tidal
Napster
CD Baby
Bandcamp
Soundcloud


Mr. Knowhow op ESNS
5 januari 2019 | update 10 januari 2019

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Met een nieuwe single op zak zijn wij natuurlijk ook van de partij tijdens de komende Eurosonic Noorderslag (ESNS) in Groningen. Zoals eerder bekend gemaakt spelen wij op woensdag 16 januari om 23.00 uur in Proeflokaal 't Kantoor aan de Kolendrift 19. Daarnaast spelen we op vrijdagavond 18 januari in Caf Knarie aan de Oosterstraat 69A. Onze show daar start om 22.00 uur. Drink gezellig een biertje met ons mee!

Op vrijdag 18 januari zijn we tussen 20.00 en 0.00 uur te gast in de uitzending van Echt Erik, live vanaf Echt Erik's Regiosonic in het pand van Cleopatra aan de Kleine Pelsterstraat 5 (zijstraat Herestraat). We zijn daar voor een interview en onze nieuwe single Give Me A Reason wordt gedraaid. Luister live mee op www.echterik.nl of kom ook gezellig langs, zodat je meer toffe regionale acts kunt zien.

Heb je onze nieuwe single al beluisterd? Inmiddels komt Give Me A Reason al voorbij op diverse lokale en regionale radiostations (onder andere IndieXL, Echt Erik op diverse radiostations, Omroep Odrie en Oog Radio). Deze week is onze single eveneens de IndieDisc op radio IndieXL. Luister hieronder of ga voor je gratis download op mrknowhow.bandcamp.com.


Single Give Me A Reason out now!
28 december 2018

Enthousiast en met trots presenteren wij onze nieuwe single Give Me A Reason! Je kunt Give Me A Reason beluisteren via Bandcamp, YouTube en Soundcloud (zie onderstaande links). Via Bandcamp kun je de single ook gratis downloaden. Binnenkort komt Give Me A Reason ook beschikbaar via de bekende streamingsdiensten. Houd het in de gaten! We zijn erg benieuwd wat jullie van onze nieuwe single vinden. Laat het ons weten!

Give Me A Reason - Bandcamp (steaming en download)
Give Me A Reason - YouTube (steaming)
Give Me A Reason - Soundcloud (steaming)


Mr. Knowhow op ESNS 2019
22 december 2018

Na een periode van weinig optreden, preproducties en studio opnames, gaan we eindelijk weer het podium op! Komende editie van Eurosonic Noorderslag (ESNS) in Groningen zullen wij weer van de partij zijn. Op woensdag 16 januari spelen wij om 23.00 uur in Proeflokaal 't Kantoor (Kolendrift 19). Zie je daar!


Nieuwe single Give Me A Reason uit op 28 december
8 december 2018

Degene die onze Facebook pagina de laatste tijd in de gaten hebben gehouden weten het al. Onlangs zijn wij in de studio geweest voor de opname van nieuwe nummers. Binnenkort gaan wij terug naar de studio om een van de nummers af te mixen. Dit betreft het nummer Give Me A Reason, die wij op 28 december uitbrengen als single. Give Me A Reason zal beschikbaar komen als gratis download en zal tevens via diverse online streamingsdiensten beschikbaar komen.


Update: nieuwe muziek in de maak
20 oktober 2018

Zoals we eerder hebben gemeld, zijn we bezig met het schrijven van nieuwe muziek. Op dit moment hebben we een aantal nieuwe nummers gereed en zijn we gestart met het maken van demo opnames en de preproductie voor studio opnames. Zeer binnenkort meer nieuws..!


Nieuws update: 10 jaar Mr. Knowhow
30 juni 2018

Het is al weer een tijdje rustig sinds onze Break Out Tour, dus is het weer de hoogste tijd voor een nieuws update. We hadden het nog niet genoemd, maar Mr. Knowhow is in 2008 opgericht, dus zijn we dit jaar al weer tien jaar actief! We willen dit jubileum niet zo maar voorbij laten gaan, dus zijn we bezig met het organiseren van iets speciaals. Daarover kun je later meer verwachten.

Daarnaast zijn we ons momenteel aan het focussen op nieuwe muziek. We hadden al wat nieuwe nummers liggen. Daarnaast zijn we ook tal van nieuwe ideen aan het uitwerken. Nu het even wat rustiger is op onze agenda qua optredens hebben we daar de tijd voor. Eind van dit jaar kun je dus wellicht ook daarvan wat verwachten.

Reden genoeg om onze website en Facebook pagina de komende tijd in de gaten te houden!


Break Out Tour: Sweet Mama
16 april 2018

Onze Break Out Tour zit er weer op. We zijn in januari gestart op ESNS en vorige week geindigd met een live set op de radio. Bedankt allemaal voor het volgen en komen naar onze shows! We gaan ons nu focussen op nieuwe muziek, waarmee we de afgelopen tijd al aan de slag zijn geweest. Tot die tijd een live video van Sweet Mama, opgenomen in Assen afgelopen maart:


Top ^

 

Mr. Knowhow online | www.mrknowhow.nl | (c) 2018 - 2019 Mr. Knowhow